Parklex Composite levy

Julkisivulevy
Korkeapainelaminaatti-julkisivulevy (parklex) on isomittainen ja puuviilupintainen. Järjestelmä on tarkoitettu julkisivuihin tai sisäseiniin uusissa tai kunnostettavissa kohteissa liike-, toimisto- ja kerrostaloissa ym.

Tuotekuvaus
Julkisivulevyn pinta on valmistettu puuviilusta ja sisältö on valmistettu selluloosakuidusta ja fenolihartsista, joka on prässätty korkeassa paineessa ja kuumennettu. Levyllä on korkea iskunkestävyys ja vahva auringon, sateen, tuulen, lumen ja pakkasen kestävyys. Levyt asennetaan metalli- tai puuprofiileihin joko näkyvällä tai piilokiinnityksellä. Profiilit ja piilokiinnitystekniikka, täydentävät eristeet ja liitoskappaleet ovat saatavilla.

Koneet
Levyn käsittelemiseksi pitää käyttää kovan puulajin työkaluja (poraus, leikkaaminen ja hionta).

Mitat
Pituus: 2440 mm
Korkeus: 1220 mm
Paksuus: 4,6,8,10,12,14 and 18 mm
Rakennuspaksuus sisältäen asennuskiskot ja tiilet on noin 25 - 55 mm

Paino
Paino: noin 1,3 g /mm³ tai 13,5 kg 10 mm levylle

Ulkonäkö
Levyt voidaan toimittaa 5 eri viilulla, luonnonvärisestä tummaan ruskeaan ja eri pintakuvioilla.

Suunnitteluohjeet
Levyt kiinnitetään ruuveilla tai liimalla metallisiin tai puisiin pystylistoihin sillä tavoin, että jäisi noin 20-30 mm ilmatila. Piilokiinnitysmenetelmää voidaan käyttää vähintään 12 mm paksuissa levyissä. Täydentävälle eristeelle ovat saatavilla erityinen välikannatin ja metallikonsoli. Tarkemmat piirustukset, jotka esittelevät erilaisia nurkka-, ikkuna-, ovi-, räystäs-, perustus- yms. liitosdetaljia, ovat meiltä saatavissa pyynnöstä.

 

Katso tästä Parklex esitelehti

Katso tästä Parklex esite

ulko1 ulko2

ulko3 ulko4

ulko5 ulko6

ulko7 ulko8